Barnmassageolja 100 ml

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Barnmassageolja 100 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara

Barnmassageoljan är en behaglig massageolja och kroppslotion för barn.

Passar utmärkt vid t ex växtvärk och ger en härlig känsla för barnet.

Scandinavian Herbs barnprodukter som varsamt rengör och återfuktar din bebis känsliga hud. Helt fri från syntetiska tillsatser. Utvecklad, tillverkad och kontrollerad i Sverige. Ett barns skyddsmekanismer är mindre utvecklade och behöver därför babyvård och barnvård för tunn och torrare hud.

Ingredienser

Ingredienser(bas):
Carthamus tinctorius - tistelolja
Brassica napus - rapsolja
Simmondsia chinensis - jojobaolja
Tocopherol - e-vitamin

Ingredienser(örter):
Lavandula angustifolia - lavendel

Förvaras i rumstempratur och ej i direkt solljus

Vikter som anges endast för beräkning av transportkostnader

Recensioner (2) från Scandinavien Herbs hemsida    
Fick denna massageolja från vår granne efter att vi berättade om att vår nyfödde hade kvällsoro och svårt att sova vid minsta rubbning av rutiner. Vi bestämde oss för att massera henne minst en gång/dag och upplevde ett helt annat lugn och lättsre till att somna på kvällarna efter ett par dagars masserande. Skapar ju också fina njutbara stunder tillsammans.
2021-12-26
Erik Sandberg
    
I vår familj finns det fyra barn, 8år, 6år, 5år och 3år, där framförallt vår 5 åring haft mycket svårt att komma till ro och somna på kvällarna. Han har alltid haft svårt att somna. Veckan innan han fyllde fem år fick han diagnosen Autism, typ 1 (där typ 1 betyder att han ”behöver stöd”). Vi fick höra att det var vanligt att barn med autism har sömnsvårigheter av olika slag. Vi tipset att testa att massera grabben med barnmassageoljan en stund före sängdags för att se om detta kunde hjälpa något. Den kvällen somnade vi snabbt, oförberedda på att det inte blev en kamp denna gången. Inte ens en vecka tog det innan grabben självmant kom och bad om oljan. Vi har nu smörjt varje kväll i två månader och grabben låter oss inte hoppa över det steget. Med tillägget att även de andra syskonen gärna vill bli smorda de också innan de lägger sig. Så länge som 5 åringen fortsätter önska att bli smord med barnmassageoljan så kommer då inte vi föreslå att vi ska sluta, något med den är det som gjorde skillnad.
2020-05-14
Ett par mindre trötta föräldrar.