Cellexir One

Pris:
449 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
Cellerix One
Kommentar till butiken:
Ge cellerna/kroppen chans att reperera
sig själv och kan även göra att du känner dig
piggare samt få bättre immunförsvar. 

Har du ont i leder eller muskler konstant eller
periodvis. Eller känner dig hjärntrött och vid
arbete/träning har svårt att återfå orken
lika snabbt som tidigare. Redan vid 30-års
åldern kan en del uppleva att det tar längre tid
för kroppen att återhämta sig. 
Vid led/muskelvärk kan det vara till nytta att 
ge cellerna rätt näring/kost. 

Cellerix One är ett kosttillskott för dina celler och mitokondrier som är utvecklat i samarbete med Dr. Marcus Gitterle, en specialistläkare inom cellvård på ett topp 50 rankat sjukhus Texas USA. Han har även skrivit boken Growing Young som handlar om åldrandeprocessen i kroppen, vad det beror på och hur man kan bromsa och i vissa fall även reversera dem. 

Varför Cellexir One
I våra kroppar är det cellernas mitokondrier som producerar vår energi. När vi blir äldre minskar våra mitokondrier i antal och blir mindre effektiva vilket minskar energin och påskyndar vårt åldrande. Forskning visar dock att denna försämring kan fördröjas rejält med hjälp av träning, kost och tillskott av vissa näringsämnen. Cellexir One innehåller ämnen som fokuserar på dina celler och mitokondrier. Produkten passar dig som vill öka din energi, få bättre återhämtning efter träning eller en stressig vardag och vill känna dig mer alert och skärpt i tanken. 
Med andra ord något som de flesta av har nytta av. 

Vilka ämnen innehåller Cellexir One?

PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
PQQ (kategoriseras som en form av B-vitamin), en relativt nyupptäck substans som finns naturligt i mycket små mänger i vissa livsmedel som; sojabönor, potatis, persilja, grönt te och grön paprika. Det finns även stora mängder PQQ i bröstmjölk. PQQ kan ej syntetiseras och måste tillföras kroppen. 

COENZYM Q10 (Ubiquinone)
CoQ10 produceras naturligt i kroppen men produktionen minskar med åren. Vid 40-års ålder har mängden CoQ10 i hjärtat sjunkit med mer än 30 procent. Vid 80-års ålder med nästan 60 procent. Brist på CoQ10 gör att mitokondrierna producerar 3 till 5 gånger så många fria radikaler och betydligt mindre energi i form av ATP. 

ACETYL L CARNITINE
En viktig aminosyra som det forskats mest om och vars positiva egenskaper finns redovisade i otaliga studier. Ett av tillskotten det forskats mest om och som finns redovisade i otaliga studier. 

EKOLOGISK CURCUMIN
Är en bioaktiv substans som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflamatoriska egenskaper och har starkt antioxidanta egenskaper som bekämpar inflammation på molekylär nivå och är den aktiva substansen i Gurkmeja. Vi använder oss av i Indien ekologiskt odlad råvara av högsta kvalitet. 

TRANS-RESVERATROL
Trans-Resveratrol är är den rena aktiva substansen och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler. 

BIOPERINE (fruktextrakt från svartpeppar)
Stark antioxidant som också hjälper bioupptaget av de andra ingredienserna.


Åsa Melin som bland annat har en känd podd och är ambassadör för Cellexir svarade
så här på vilken effekt hon upplevt efter använt Cellexir One under en tid. 

”Men nu har du tagit Cellexir regelbundet under ett par år vad fick dig att ändra uppfattning och vilka effekter upplever du att du har fått med Cellexir One?
- Jag provade ett tag och tyckte inte det hände så mycket men sedan efter kanske två månader insåg jag att jag aldrig varit i så bra form tidigare, dels konditionsmässigt men också pigg med massor av energi. Dessutom upplevde jag ofta hjärndimma tidigare, vilket är mycket sällsynt nu.”

Fler kundsynpunkter

Nyss fyllda 60 började jag ta Cellexir one efter en längre periods sjukdom med ledvärk, stress och inflammation i kroppen. Hade ständig hjärndimma och svårt att koncentrera mig. Har nu ätit Cellexir one i snart 5 månader och tycker att jag är klarare i huvudet , hjärndimman är så gott som borta och jag har mer ork. Jag har inte haft någon ledvärk , några infektioner och jag känner att livet är på väg tillbaka efter flera år. 2020 är konstigt nog , trots pandemitider, mitt bästa år på länge.

Jag har kört med Cellexir One under min satsning för ironman.
Det jag blivit positivt överraskad av är en snabb återhämtning efter tuffa pass samt färre sjuktillfällen än jag brukar ha under året, trots småbarn på dagis.
Jag kommer köra ett år till och hoppas att loppet blir av 2021 utan hinder och inställda lopp pga corona.

Började äta mitt under min värsta period i klimateriet med hjärndimma, yrsel, trötthet, dålig återhämtning och allmän orkeslöshet. Det dröjde kanske 1 månad innan kroppen började vända och nu varken vill eller vågar jag vara utan, så har du inte provat, GÖR'T!!


Har använt produkten i drygt ett år och är kanon nöjd. 
Har ett krävande jobb, familj med 2 barn och försöker samtidigt träna 
för att klara några Ironman tävlingar på ett tillfredställande sätt. 
Jag känner mig piggare och återhämtar mig snabbare även fast sömnen blir lidande ibland. Rekommenderas!


Antal
1 förpackning à 60 tabletter (30 dagsdoser)

Dosering 
2 tabletter per dag. Intas vid samma tillfälle. Sväljes hela. Det rekommenderade dagsintaget bör ej överskridas.
Innehåll dagsdos (2 tabletter) 
20 mg PQQ (Pyrroloqinolinquinon)
100 mg Coenzym Q10 (Ubiquinone)
300 mg ALC (Acetyl L Carnitine)
150 mg Ekologiskt Curcumin
150 mg Trans-Resveratrol
10 mg Bio Peperine (Extrakt från svartpeppar)
Vegetabilisk kapsel

Användning
Detta är ett kosttillskott och skall inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
Förvaring
Rumstemperatur. Bör förvaras utom räckhåll för små barn.