Deodorant, roll on 60 ml

Pris:
206 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Deodorant, roll on 60 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En deodorant - roll on med behaglig doft från örter och fri från aluminium!
Det är allmänt känt att det idag används aluminium i deodoranter för att reducera svettningar. Deodorant används brukligt i armhålan för att reducera svettningar, detta område ligger granne med bröstområden som exempelvis kvinnor bör vara extra försiktiga med.
Scandinavian Herbs deodorant innehåller naturliga ingredienser och är fri från aluminium vilket innebär att alla med behov kan använda den.Doften från de eteriska oljorna håller dig fräsch hela dagen!

Ingredienser(bas):
Aloe Barbadensis - aloevera
Ricinus communis - ricinolja
Farnesol - farnesol
Xanthan Gum - xanthangum
Lemonester - citronsyra
Alcohol - alkohol
Aqua - vatten
Allantoin - från vallört
Phenoxyethanol - phenoxyetanol

Ingredienser(örter):
Citrus sinensis - apelsin
Citrus aurantifolia - lime
Cananga odorata genuine - ylang ylang
Cedrus limonene - cederträ

Recensioner (2) från Scandinavian Herbs hemsida
Jag har använt denna deodorant i ca 2 år nu och jag älskar den! Har under flera år testat olika aluminiumfria deodoranter men inte förens jag testade Skandinavien herbs har jag hittat någon som uppfyller alla önskemål. Den är dryg, luktar gott och det viktigaste är såklart att den håller svettlukt borta så jag känner mig fräsch hela dagen.
2022-01-10
Malin Eriksson
    
Jag kom i kontakt med er på Nolia mässan i Umeå och vill bara passa på att säga att jag är supernöjd med deodoranten och läppbalsamet. Har testat många ”ekologiska” naturliga deodoranter men inte hittat en i närheten av denna. Tycker det är extra kul med mindre företag som gör mycket bra produkter. Vill bara tacka så mycket och önska er fortsatt lycka till med ert grymma varumärke!
2020-03-31
Ivana i Stockholm