Elexir Enzymer

Pris:
207 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
Elexir enzym
Kommentar till butiken:
Kommer snart
Elexir Enzymer
Vegetabiliskt multienzymkomplex.- Fiber och fruktextrakt
- Normal matsmältningvegetabiliskt multienzymkomplex med matsmältningsenzymer
Elexir Enzymer är ett vegetabiliskt enzymkomplex med utvalda enzymer för mage och tarm. Elexir Enzymer är ett utmärkt enzymtillskott till alla som vill tillföra extra enzymer till matsmältningssystemet och vill ha ett vegetabiliskt alternativ. All mat vi äter behöver brytas ned i magen för att näringsämnena ska kunna tas upp i kroppen. En bristande matsmältning kan orsaka magproblem så som gaser, magknip och uppkördhet. Elexir Pharmas vegetabiliska enzymer innehåller amylas som hjälper till att spjälka kolhydrater, proteas som hjälper till att bryta ned proteiner, lipas för fett, cellulas för fiber och laktas för laktos (mjölksocker), från vegetabiliska källor. Dessutom ingår extrakt från frukter och kostfiber.
Vegetabiliskt enzymkomplex
Enzymer som bidrar till en normal matsmältning
En fungerande matsmältning är nödvändigt för ett optimalt näringsupptag
- Optimalt näringsupptag
elexir enzymer, 90 tabl
Portion: 1 tabl (90 portioner)
Innehåll per:1 portion3 tabl
Vegetabiliskt multienzymkomplex200 mg600 mg
Enzymer som ingår: A-amylas: Aspergillus oryzae, Proteas: Bacillius licheniformis, bromelain, papain, aktinidin, Lipas: Rhizopus oryzae, Cellulas: Trichoderma reesei, Laktas: Aspergillus oryzae 
Doseringsförslag: 1 tablett före måltid, 3 gånger per dag. 
Ingredienser: organiskt inulin (från cikoriarot), förtjockningsmedel(cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), vegetabiliskt multienzymkomplex, ananasextrakt (Ananas comosus), parpayaextrakt(carica papaya), kiwiextrakt (Actinidia deliciosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, kalciumfosfater), ytbehandlingsmedel(hydroxipropylmetylcellulosa) 
Viktigt: Rekommenderat intag bör inte överskridas. Förvaras mörkt utom räckhåll för barn