Grönt kaffeextrakt 400 mg Prozis

Pris:
139 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
BoPr 01
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Green Coffee Extract 400 mg ett extrakt av grönt kaffe som ger dig energi och är stärkande samtidigt som den förhöjer din prestation och bränner fett.
Grönt kaffeextrakt är utan tvekan en av de bästa produkter för energi och viktminskning. Detta fantastiska näringsämne är en aktiv ingrediens som ingår i många av de pre-workouter och viktminskningsprodukter som finns representerade på marknaden. Med sina kraftfulla naturliga egenskaper kan grönt kaffeextrakt stimulera kroppen att producera energi samtidigt som den skapar en stark termogenisk effekt.
Grönt kaffeextrakt är en utomordentlig källa till koffein. Enligt färska studier kan koffein ge en signifikant hjälp med viktminskning och det har potentialen att öka ämnesomsättning med mer än 5 %. Detta innebär att koffein faktiskt kan hjälpa dig att minska i vikt medan du vilar.
Med en snabbare metabolism kommer du inte bara att bränna mer fett, du kommer också ta upp näringsämnen mer effektivt vilket hjälper dig att återhämta dig snabbare. Grönt kaffe innehåller stora mängder av klorogensyra som tillhör en grupp av antioxidanter som är kända under namnet polyfenoler. Polyfenoler slår aktivt mot de skadliga fria radikalerna som skadar våra celler och orsakar åldringsprocessen. Polyfenolerna i grönt kaffe förhindrar celldegenerationen från att uppstå och främjar din hälsa och ditt allmänna välbefinnande.Precis som koffein ger extraktet av grönt kaffe en termogenisk effekt i kroppen och höjer dess temperatur vilket hjälper till att bränna mer fett.Det saktar ner upptagningen av glukos från tunntarmen och sänker blodsockernivåerna efter maten. Detta en ökad mättnadskänsla och ökar fettförbränningen.
Dessutom så förhindrar extraktet av grönt kaffe de enzymer som spjälkar kolhydrater och hämmar kolhydratupptagningsprocessen vilket innebär att du får ett lägre glukosupptag och därigenom mindre kalorier. Extraktet av grönt kaffe är en av de mest kraftfulla naturliga viktminsknings- och antioxidantsubstansen som finns
Green Coffee Extract 400 mg:
Främjar viktminskning
Ökar energiproduktionen
Förbättrar prestationsförmågan
Dubbel fettbrännande mekanism
Kraftfulla antioxidanter
Anti-åldrande egenskaper
Hjälper till att omvandla fett till muskler
Naturliga och säkra energigivande egenskaper
Obs: Vi rekommenderar att du talar med en läkare eller näringsfysiolog om du har några frågor angående användningen av den här produkten. Näringsinformationen kan variera beroende på produktens smak.
Ingredienser 
Extrakt av grön kaffeböna. Ytbehandlingsmedel
(Gelatin) Bulkmedel (Maltodextrin)
Förtjockningsmedel (Mikrokrystallin-cellulosa)
Antiklumpmedel( Magnesiumstearat)
Antiklumpmedel (Silikondioxid)
Instruktioner: Ta en kapsel tre gånger om dagen, helst 30 minuter före måltid.     
Kosttillskott 
Produktvarningar: 
överskrid inte den dagliga rekommenderade portionen Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil Förvara utom räckhåll för barn Bevaras i   sin orginalförpackning Förvaras på en torrplats, utan överdriven värme, fuktighet och diret solljus. 60 st kapslar