Hajkräm 50 ml

Pris:
392 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2167286
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager


Scandinavian Herbs är en produktserie helt fri från parabener och andra konstgjorda ämne och lämnar full nöjdhets garanti, vilket innebär att om ni inte upplevt positiv förbättring efter använt ca 50% av produkten kan reklamera den. Kunden står då för returporto och ansvarar för att produkten når Boc.ad i helt skick. Detta erjudande gäller nya kunder och endast en gång per produkt.

Hajkräm är en effektiv och omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Krämen innehåller squalene-hajleverolja, och används med goda resultat vid omhändertagande av din mycket torr hud.
Hajleverolja innehåller vitamin A, D och E samt alkylglycerol, som är en mycket viktig ingrediens i hajkrämen. Innehåller även älgört. Stryk ut hajkrämen mycket tunt över problemområdet och massera mjukt tills huden absorberat krämen. Hajkrämen innehåller endast naturliga ingredienser. Användes vid behov. För bästa resultat Kkombineras med fördel i omnämnd ordning med Djävulsklo oljan vid besvär i lederna.

Förvaras i rumtempratur och ej i direkt solljus

Vikter som anges är endast till för fraktberäkning

Ingredienser

Ingredienser(bas) :
Aloe barbadensis - aloe vera
Borago officinalis - gurkörtsolja
Squalene - hajleverolja
Sodium stearoyl lactylate - veg. emulgering
Butyrospermum parkii - sheasmör
Glyceryl stearate - veg.emulgering
Glycerin - glycerin
Cetyl alcohol - cetyl alkohol
Tocopherol - E-vitamin
Retinyl palmitate - A-vitamin
Phenoxyethanol ethylhexylglycerin - etanol + behandlad glycerin från veg bas

Ingredienser(örter) :
Spirea ulmaria - älgört
Tussilago farfara - hästhov
Chelidonium majus -skelört
Foeniculum vulgare - fänkål
Symphytum officinalis - vallört
Commiphora myrrha - myrra
Alchemilla vulgaris - daggkåpa
Lavandula angustifolia - lavendel
Calendula officinalis - ringblomma
Eucalyptus globulus - eukalyptus
Citrus limone - citron
Cymbopogon citratus - citrongräs
Lycopodium clavatum - mattlummer
Matricaria recutita - kamomill
Anthyllis vulneraria - getruta
Mentha piperita - pepparmynta
Malva vulgaris - rödmalva

Recensioner hämtat från  Scandinavian Herbs hemsida

Har tidigare använt dessa båda produkter på en ond höft vilket gjorde susen. När jag i höstas skadade mitt ena knä smorde jag återigen med båda produkterna och det har hjälpt till att minska besvären avsevärt. Har använt både Djävulsklo olja och Hajkräm morgon och kväll, vilket resulterat i att mitt knä nu är nästan utan smärta. Jag har samtidigt förstås gått på sjukgymnastik och tränat knät. Men det känns verkligen skillnad när jag har använt oljan och krämen. Jag rekommenderar dessa båda produkter å det varmaste.
2020-05-14
Christina/Täby
    
Efter prövande med olika salvor på barnens eksem känns det som att vi hittat hem med Scandinavian Herbs "Hajkräm"! Krämen läker huden och gör den mjuk och smidig vilket gör att vi, tacksamt nog, inte behöver använda den kortison läkarna rekommenderar! Rekommenderas varmt!
2020-03-31
Malin i Kalix

”Tidigare har vi gång på gång fått använda kortison på vår dotters eksem, men sedan vi testade Hajkrämen har vi inte behövt använda någon kortison och nu är eksemen borta”.
2020-03-31
Katarina, Örebro