Joint Releif Cream 20 g

Pris:
390 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Joint Releif Cream 20 g
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Joint Releif Cream 20 g med bigift och naturliga råvaror

Rekommenderas av reumatologer. Kliniskt testad.
Ledlindrande kräm Qartel™ har kliniskt testats och undersökts i över 10 år, och utvecklades med hjälp av några av världens ledande kemister och fysiker.

Och vi fortsätter att rådgöra med reumatologer, hudläkare, barnläkare och medicinska specialister än i dag.
Kemikaliefri
Fri från kon-
serverings-
medel
Lanolinfri
Utan petro-
kemikalier
Parabenfri
Inga steroider
Luktfri
Ej testad på djur
 
Första hjälpen vid artrit
Utformad för att behandla artrit och lindra dess symtom, samt för att ge omfattande välbefinnande för dina leder.
Vår 5-stjärniga formel ger snabb och säker behandling av ledsjukdomar och effektivt förebyggande av återfall, lindrar smärta och inflammation, regenererar ledvävnad, förbättrar rörlighet och elasticitet.
De aktiva ingredienserna tränger direkt in i strukturen i den drabbade leden genom huden, reparerar brosk och benvävnad, bryter ner strukturen i den överväxta vävnaden och återställer hälsosam funktion och utseende till lederna. Krämen är extremt effektiv för att lindra och behandla artrit, artros, bursit, tendinit, osteoporos, gikt, stukningar och bristningar, bursit etc.
Snabb och effektiv naturmedicin för friska leder.
Hypoallergen, icke-irriterande och 100 % säker.

Bigifts framställning är en tidskrävande procedur i och med att bina måste bedövas en stund och sedan mjölkas på bigift. 

Hur man använder   

Rengör noggrant - Tvätta och torka först det drabbade området viktigt att även tvätta händerna innan man påför krämen

Börja bekämpa problemet - Applicera en lämplig mängd kräm på det drabbade området. Massera in gelen i huden tills den är helt absorberad och låt den verka i minst 15 minuter.
Se problemet försvinna
Vår avancerade terapeutiska formel ger de läkande egenskaper med brett spektrum som behövs för att bekämpa envisa ledsjukdomar. Redan efter den första appliceringen försvinner smärta och obehag, och efter den första veckans användning kommer du att märka en minskning av artritpåverkade leder. För snabbast resultat, använd krämen två gånger om dagen. Reumatologer rekommenderar att du använder krämen regelbundet för att förhindra uppkomst och utveckling av artrit, osteoartrit och andra ledsjukdomar.

ingredienser
Bigift, grönt te-extrakt, Omega 3, Aloe Vera, kurkumin, vitamin D, vitamin C, vitamin E, vitamin B12, vitamin B2, vitamin D, vitamin A, vitamin C, apigenin, kamazulen, propandiol (vegetabiliskt), Vitis Vinifera (druv) fröolja, squalane (från sockerrör), glycerin (vegetabiliskt)


Krämen är effektiv vid behandling av alla typer av ledsjukdomar och lindrar deras huvudsakliga symtom - smärta, svullnad, nedsatt rörlighet (problem med att röra sig). Ledlindrande kräm Qartel™ blockerar inflammatoriska mediatorer, som är den främsta orsaken till uppkomsten och utvecklingen av ledsjukdomar och den smärta som orsakas av dem. Krämen är därför mycket effektiv vid lindring och behandling av artrit, osteoartrit, bursit, tendinit, osteoporos, gikt, stukningar och bristningar, bursit etc.

Vikter som anges vid beställning är för fraktberäkning

Förvaras mörkt och svalt utom räckvid för barn