Prozis Collagen + Magnesium 300 g

Pris:
135 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
Proz06
Antal:
Kommentar till butiken:
Kosttillskott 300 g 
För friska ben, leder och hud
Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen (~ 30%) och den största komponenten i den extracellulära matrixen (ECM), där det har en viktig strukturell roll för att ge vävnader och organ draghållfasthet. Det är också av stor betydelse för många vävnaders elasticitet, till exempel senvävnaden.
Kollagen finns allmänt spritt i hela kroppen och bildar den organiska stommen för bindväv som till exempel skelett, hud och senor. Beroende på graden av mineralisering kan kollagenvävnader vara styva ( skelett ), elastiska (senor) eller någonstans mittemellan ( brosk 
Omfattande formula
För att göra produkten ännu mer komplett har den berikats med ett mycket viktigt mikronäringsämne: magnesium. Detta är ett mineral som har betydelse för celldelningen, stöder normal proteinsyntes och bidrar till att bevara friskt skelett.
Dessutom ingår det i formulan någonting extra. Den innehåller vitamin C, som är viktigt för normal bildning av kollagen. Prozis Collagen + Magnesium är ett preparat av toppkvalitet som förenar alla fördelar med kollagen, magnesium och vitamin C i en smakrik, aspartamfri daglig dos, perfekt för dem som bryr sig om att ta hand om sina kroppars stödjande strukturer.

Ingredienser Kollagen hydrolysat, Maltodextrin, Magnesiumoxid, Klumpförebyggande medel (Trikalciumfosfat), Smaktillsatser, Syra (Citronsyra), Koncentrat av safflor och citron, L-askorbinsyra, Krämighetsförstärkare (Mjölk), Sötningsmedel (Sucralos) . Rekommenderad daglig portion: Ta en portion om dagen. Instruktioner: För att göra 1 portion, blanda 1½ skopa (12g) i 200 ml vatten. Skaka väl innan konsumption. Skopa i förpackningen. Kosttillskott Innehåller sötningsmedel. Kan innehålla spår av ägg, gluten och soja. Varning: Överskrid inte den dagliga rekommenderade portionen. Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara tätt försluten i originalförpackningen på en sval, torr plats och undvik direkt solljus.
Kvantitet: 300 g +Portionsstorlek: 1.5 skopa/skopor (12.0 g) Portioner per förpackning: 25 Per 100 g Dagligen % RI (*) Kollagen 10000 mg ** Vitamin C 84 mg 105% Magnesium 180 mg 48% * Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal). ** Referensintaget har inte fastställts C
Obs: Vi rekommenderar att du talar med en läkare eller näringsfysiolog om du har några frågor angående användningen av den här produkten. Näringsinformationen kan variera beroende på produktens smak.