Prozis Glucomannan - Konjac Fibre

Pris:
214 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
Proz07
Typ:
Prozis Glucomannan
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kosttillskott som kan underlätta viktnedgång

Glukomannan är en naturfiber med en ovanlig förmåga att absorbera vatten, vilket bidrar till viktminskning i samband med en energifattig kost. Att banta är ett av de mål som alla vid något tillfälle sätter upp. Och även om både kost och motion är avgörande för att uppnå bästa resultat kan rätt tillskott som tas vid rätt tidpunkt vara ett värdefullt stöd. Det är så det ligger till med glukomannan, tack vare dess unika egenskaper som ett kosttillskott.
Glukomannan har en ovanlig förmåga att absorbera vatten, det är en av de mest tjockflytande kostfibrer man känner till. När det tas före måltid, med 1-2 glas vatten, bildar glukomannan en geléliknande massa som tar upp plats i magen. I samband med en energifattig kost och med ett dagligt intag av 3 gram kan fiberns svällningseffekt fördröja tömning av magsäcken och framkalla känslan av att vara mätt, vilket leder till en minskning av senare energiintag. Därför kan ett orsak- och verkansamband upprättas mellan intag av glukomannan och viktminskning, som kan passa alla som följer en kalorisnål kost.

Obs: Vi rekommenderar att du talar med en läkare eller näringsfysiolog om du har några frågor angående användningen av den här produkten. Näringsinformationen kan variera beroende på produktens smak.

Innehåll
Glukomannan. Rekommenderad daglig portion: I samband med en energifattig kost, ta en portion 3 gånger om dagen, före måltid. Instruktioner: Blanda 1 skopa (1 g) med 1-2 glas vatten för att göra 1 portion. Kosttillskott Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och gluten. Produktvarningar: Den fördelaktiga effekten fås vid ett dagligt intag av 3 gram glukomannan i tre doser på vardera 1 gram. Tas tillsammans med 1-2 glas vatten, före måltid och tillsammans med en energibegränsad kost. Produkten innebär en kvävningsrisk för personer med sväljsvårigheter eller när den intas med ett olämpligt vätskeintag. Drick mycket vatten medan du använder denna produkt.

Överskrid inte den dagliga rekommenderade portionen. Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvara utom räckhåll för barn.

Förvara tätt försluten i originalförpackningen på en sval, torr plats och undvik direkt solljus

Kvantitet: 150 g  Portionsstorlek: 1 skopa/skopor (1.0 g) Portioner per förpackning: 150 Per 100 g Dagligen % RI (*) Glucomannan (från rotstocken på Amorphophalli konjac) 1 g ** * Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal). ** Referensintaget har inte fastställts . Dessutom bidrar detta kosttillskott till att blodets kolesterolhalt hålls på en normal nivå, med tanke på ett dagligt intag av 4 gram.