Prozis Koreansk Ginseng

Pris:
167 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
Koreansk Gingseng
Typ:
Koreansk Ginseng
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
En växt som inte behöver någon introduktion
Naturen är full av kraftfulla växter och örter med fantastiska egenskaper. Till exempel koreansk ginseng, en av de mest populära i världen.

Denna långsamt växande, korta växt med köttiga rötter kallas vetenskapligt för Panax ginseng men omnämns ofta som äkta ginseng. Det botaniska namnet panax kommer från grekiska ordet "helande", medan ginseng är engelska för det kinesiska ordet "rénshen", som betyder "människorot", eftersom roten ser ut som benen på en människa.
Panax ginseng innehåller en mängd aktiva ämnen som kallas för ginsenosider, som har en unik kemisk struktur. Det har använts i Kina i århundraden och blivit populär i västvärlden tack vare sina enastående egenskaper.
Detta kosttillskott har framställts från växtens rötter och blad och ger en daglig dos på 1100 mg panax ginseng. Det har certifierats av oberoende laboratorier och gör Prozis Korean Ginseng till ett perfekt komplement i din kost.
Kvantitet: 60 kapsel/kapslar

Portionsstorlek: 2 kapsel/kapslar
Portioner per förpackning: 30
Per portionDagligen
% RI (*)
Koreansk ginseng (Panax ginseng) (rot) (5% ginsenosider)
**
1100 mg 
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).
** Referensintaget har inte fastställts

Ingredienser
Koreanskt ginsengextrakt, Gelatin, Förtjockningsmedel (Mikrokrystallin-cellulosa), Klumpförebyggande medel (Silikondioxid), Klumpförebyggande medel (Magnesiumsalter av fettsyror), Maltodextrin, Färg (Titandioxid) . 
Rekommenderad daglig portion: Ta 2 kapslar dagligen.
Kosttillskott 

Varning: 
Inte lämplig för diabetiker. Överskrid inte den dagliga rekommenderade portionen. Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara tätt försluten i originalförpackningen på en sval, torr plats och undvik direkt solljus. 
till ett perfekt komplement i din kost.
60 st kapslar rekommenderad dagligt intag 2 st kapslar

Vikt som anges endast för fraktberäkning