Vårtdroppar 15ml

Pris:
222 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Vårtdroppar 15ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Vårtdroppar 15 ml innehåller 96 %-ig alkohol med extrakt av skelört, som är den mest effektiva vårtdödaren inom örtkosmetik.

Vårtdroppar har en pensel i locket. Stryk på dropparna på vårtan 2-3 ggr per dag. Upprepa tills vårtan försvinner. Vid behandling av fotvårtor ta gärna ett uppmjukande fotbad och fila fötterna väl i samband med behandlingen.

Scandinavian Herbs vårtdroppar är ett utomordentligt effektivt sätt att bli av med vårtor och herpes - på naturlig väg. Dropparna är skonsamma mot den omgivande huden.Kan även användas vid besvär med aphte (afte) i munhålan.

Ingredienser(bas) :
Aqua - vatten
Spiritus fortis - sprit

Ingredienser(örter) :
Calendula officinalis - ringblomma
Melaleuca alternifolia - tea tree
Myristica fragrans - muskot
Juniperus communis - enbär
Chelidonium majus - skelört
Lycopodium clavatum - mattlummer
Taraxacum officinalis - maskros
Arnica montana - slåttergubbe

Förvaras i rumtempratur ej i direkt solljus

Vikter som anges är endast för beräkning av fraktkostnader

Recensioner (2) från Scandinavian Herbs hemsida
    
Hade en vårta under stortån och penslade morgon och kväll under knappa 2 veckor innan den var borta! Går inte ens att jämföra med vårtmedel man kan köpa på apoteket! Blev väldigt positivt överraskad. Den skadar inte huden runt om ifall man råkar få utanför själva vårtan heller. Helt suveränt!
2022-03-26
P R
    
Sonen hade en fotvårta sen ca 1 år, provat olika meden men han är lite känslig och ville helst inte fila m.m. Till slut hade han ont av den, när han gick. Testade då Scandinavian Herbs vårtdroppar. Penslade 2-3 ggr/dag i 2 veckor. Filade lite på slutet och nu är den helt bort. Kan definitivt rekommenderas.
2020-03-31
Martha/Anton G