WEBA MASKINTVÄTT 10 kg

Pris:
1 025 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
WEBA TVÄTT MEDEL 
Kommentar till butiken:
WEBA MASKINTVÄTT 

En hink WEBA tvättmedel innehåller 10 kg (motsvarar ca 12 liter koncentrerat tvättpulver).

En förpackning räcker upp till ca 300 tvättar.

Weba Maskintvätt tar bort svåra fläckar som t ex gräs och rödvin redan vid låga temperaturer, samtidigt som det inte orsakar klåda på huden eller beläggningar i din maskin. WEBA MASKINTVÄTT är mycket omtyckt och fritt från fosfat, zeolit* och parfym!

*Zeoliter bidrar till ökad dammbildning i bostaden

WEBA:s maskintvättmedel för Dig som uppskattar ren tvätt på riktigt!
Sedan fosfater blev förbjudna har de flesta tillverkare av pulvertvättmedel ersatt dem med zeoliter som komplexbildare. Det är visserligen en effektiv ersättare, men samtidigt ger den upphov till keramiska beläggningar i tvättmaskinens utlopp och på pumparnas impellrar.
Och beläggningar är tyvärr en bra grogrund för mikroorganismer och bakterier, vilket kan skapa en unken och sur doft. Zeoliterna sätter sig även i textiliernas fibrer och bidrar till att det blir mer damm hemma.

När fostfatförbudet kom valde vi därför att inte använda zeoliter som ersättning i WEBA Maskintvättmedel. I stället använder vi polycarboxylater och citrater som grundläggande komplexbildare.
Det har gjort att vi nu har ett miljövänligt maskintvättmedel som kan ta bort svåra fläckar som t ex gräs och rödvin redan vid låga temperaturer, samtidigt som det inte orsakar klåda på huden eller beläggningar i din maskin.   

Tvättmedlet tvättar rent i alla temperaturer mellan 30 - 90°C. Vid temperaturer från 60°C aktiveras det syreaktiva blekmedlet och ger dig en härligt ren vittvätt. WEBA Maskintvätt är parfymfritt!


WEBA Maskintvättmedel förpackas i hink om 10 kg vilket motsvarar ca 12 liter koncentrerat tvättpulver.
En förpackning räcker upp till ca 300 tvättar. 

Vid köp av tre st 10 kg förpackningar packas de i tre kartonger som är 40 x 32 x 23 cm

WEBA Maskintvättmedel är miljöanpassat och uppfyller kraven för att märkas med Svanen.