Djävulsklo Olja

Pris:
490 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2167284
Typ:
Djävulsklo Olja 200 ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Djävulsklo olja 200 ml

är tillverkade i Sverige och är väldigt djupgående används främst i lindrande syfte vid stela ömma leder samt kroppar. Isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål. Oljan kan och bör användas så ofta som möjligt.

Använd oljan i kombination med Scandinavian Herbs hajkräm för bästa verkan.

Inled med att massera området med Djävulsklo oljan och därefter smörjer du på hajkrämen på området. Denna kombination ger bästa resultatet. Innehåller bl.a djävulsklo och vitpil. Djävulsklo är känd för att ha en kraftfull inverkan på ömma och stela leder och muskler. 

Ingredienser

Ingredienser(bas):
Prunus amygdalus - mandelolja
Squalane - squalane
Capsicum frutescens fruit extract - chiliolja
Helianthus Annuus - solros
Tocopherol - E-vitaminolja

Ingredienser(örter) :
Piper nigrum - svartpeppar
Rosmarinus officinalis - rosmarin
Matricharia chamomilla - kamomill
Pelargonium graveolens - geranium
Harpagophytum procumbens - djävulsklo
Spirea ulmaria - älgört
Angelica archangelica - kvanne
Salilx alba - vitpil
Juniperus communis - en
Taraxacum officinalis - maskros
Symphytum officinallis - vallört
Thumus praecox - timjan
Gaulteria procumbens - tuvvaktelbär
Cetraria islandica - islandslav
Hypericum perforatum - johannesört
Glycyrrhiza glabara - lakritsrot
Dioscorea villosa - jamsrot
Arcticum lappa - storkardborre
Myristica fragrans - muskot
Citrus limone - citron
Citrus aurantifolia - lime

Scandinavian Herbs är en produktserie helt fri från parabener och andra konstgjorda ämne och lämnar full nöjdhets garanti på alla egna produkter från Scandinavian Herbs.

Vilket innebär att om ni inte upplevt positiv förbättring efter använt ca 50% av produkten som ni köpt av Boc.ad kan kontakta er återförsäljare eller Scandinavian Herbs för att få hjälp att reklamera den.

Efter kontakt med oss kan ni välja vad som passar er bäst
en annan produkt i ungefärlig lika prisklass eller pengarna tillbaka. Kunden står då för returporto och ansvarar för att produkten når Boc.ad eller Scandinavian Herbs i helt skick.
Är produkten skadad vid retur gäller inte garantin.

Detta erjudande gäller alla kunder dock endast en gång per produkt.

Förvaras i rumstemperatur och ej i direkt solljus

Vikter som anges är endast till för fraktberäkning

Recensioner från
Scandinavian Herbs hemsida  (6)
    
Jag har snart använt djävulsklo-olja och hajkräm i fyra veckor. Den smärta som jag tidigare haft i höften pga artros är nästan borta. Att kunna röra sig utan smärta och att slippa äta värktabletter är helt fantasiskt. Jag smörjer morgon och kväll och det har blivit en vana som jag fortsätter med. Tror även att jag har lockat fler personer att prova då jag varmt har rekommenderat denna behandling.
2020-05-14
Britt-Marie, Piteå
    
Efter några dagars haltande, bestämde sig min man för att uppsöka läkare dagen därpå för sin gikt. Stortån var rejält svullen och röd. Jag hade nyligen köpt Djävulsklo-olja för mina ömma och stela leder och tänkte att jag prövar den på min mans tå. Jag smorde in tån två gånger den dagen. Nästa dag var tån inte lägre röd och inte särskilt svullen. Läkartiden bokades aldrig. Min man smörjer nu in tån med Djävulsklo-olja och även Hajkräm, vilket han säger känns mycket bra. Gikten i tån har nu nästan försvunnit helt för denna gång. Skönt att klara sig utan starka mediciner och att veta vad man kan använda, när gikten slår till.
2020-05-14
Nöjd kund
    
Jag har använt Djävulsklo-olja i c:a två månader, två ggr per dag och är helt förbluffad över resultatet! Min artros i höftlederna besvärar mig i stort sett inte alls längre. Jag har ganska lite förslitning men det har gett mycket värk och vänster höft låste sig flera ggr dagligen. Jag har artros i en fotled och ett par tår. Även dessa är mycket bättre. I sommar har jag kunnat gräva och jobba i trädgården utan att få problem dagen efter. Helt fantastiskt! Vi har även testat oljan på stela muskler med bra resultat. Djävulsklo-olja borde vara första hands val för alla med problem med leder och muskler.
2020-03-31
Ann-Britt P/Götene
    
Jag skriver till er angående er underbara Djävulsklo-olja. Jag har ont i leder, nacke och rygg. När jag smörjer på oljan så blir jag mycket bättre och det tar inte lång stund innan det märks en stor skillnad. Ibland när jag lagt mej för natten så får jag så ont i benen. Jag går då upp och masserar in oljan och sen är det inga problem. Så stort tack för er olja som jag inte kan vara utan. Utan alltid måste finnas hemma.
2020-03-31
Elisabeth H/Åsarp
    
Har tidigare använt dessa båda produkter på en ond höft vilket gjorde susen. När jag i höstas skadade mitt ena knä smorde jag återigen med båda produkterna och det har hjälpt till att minska besvären avsevärt. Har använt både Djävulsklo olja och Hajkräm morgon och kväll, vilket resulterat i att mitt knä nu är nästan utan smärta. Jag har samtidigt förstås gått på sjukgymnastik och tränat knät. Men det känns verkligen skillnad när jag har använt oljan och krämen. Jag rekommenderar dessa båda produkter å det varmaste.
2020-03-31
Christina i Täby
    
Förra sommaren fick jag hälsporre som plågade mig hela sommaren, fick till slut kortisonspruta som tyvärr inte gjorde någon nytta. På hösten läste jag att Djävulsklo oljan skulle vara bra även för detta, efter att smörjt häl och fot några veckor blev jag av med smärtan i hälen. Smörjer fötter och knä samt axel varje kväll och har upplevt mycket bra resultat.
2020-03-31
Maud i Linköping